ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Σας ενημερώνουμε ότι εντός του σχολικού πλαισίου θα παρέχονται υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης σε μαθητές και γονείς από την Ψυχολόγο μας  κ. Σοφία Κουφοπούλου, κάθε Πέμπτη από τις 8:15 έως τις 12:30.

Σκοπός των υπηρεσιών  της  ψυχολόγου, είναι η προαγωγή της ψυχοσυναισθηματικής, κοινωνικής και γνωστικής ανάπτυξης των μαθητών και η ενδυνάμωση όλων των εμπλεκόμενων στην εκπαιδευτική διαδικασία (Φ.Ε.Κ. 3032/04.09.2017, Τεύχος Β’, άρθρο 2).

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται σε ατομικό ή/και ομαδικό επίπεδο, με τα ίδια τα παιδιά,  τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες, σε χώρο του σχολείου κατάλληλο για την τήρηση του απορρήτου.

Για την έναρξη θεραπευτικής παρέμβασης ή υποστήριξης σε μαθητές, απαιτείται η σύμφωνη γνώμη των γονέων ή κηδεμόνων ή των ασκούντων γονική μέριμνα ή εχόντων την επιμέλεια. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος κηδεμόνας, να συμπληρώσει το Έντυπο Συγκατάθεσης που θα παραλάβει από το σχολείο.

Για να προγραμματίσετε συνάντηση με την ψυχολόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στην ηλεκτρονική διεύθυνση: sofiakouf.sk@gmail.com

                                                                                                                                Η Διευθύντρια του Σχολείου